Followers

Alhamdulillah, selesai sudah. Boleh senyum.

Assalamualaikum w.b.t.

Psss...minggu lepas sibuk sangat. Tak dapat buka blog sendiri langsung. Tak dapat nak update kes hari tu. Kes la kononnya..Huhu.
 
Ingat tak entry last week?

Tentang ketidakpuasan hati ku itu.

Alhamdulillah. Dah selesai.

Lepas kejadian hari tu, bila balik je rumah, rasa tak sedap je hati.
So decide nak minta maaf kat makcik tu.

Takpela, sape salah sape betul tolak ke tepi.
 Janji kena hilangkan rasa serba salah ni.
 Lagipun dia memang selalu deal hal kerja dengan mak saya. Kang ada bad effect lak kat situ kan. huhu.

Berdoa dalam hati, semoga Allah S.W.T. beri kesempatan untuk saya minta maaf dengan dia. Harap sangat moga mood dia baik tak seperti sebelum tu. :')

Alhamdulillah. Esoknya makcik tu datang lagi, Allah beri kesempatan untuk saya cakap dengan dia. Syukur sangat-sangat. Dah selesai perkara yang tak best tu. Balik rumah, hati pun senang.

Bila dah habis bab sengketa tu, selepas je hari tu tu, memang banyak hal pulak kena deal dengan makcik ni. So hampir setiap hari dia datang ofis. Nasib baik dah selesaikan masam muka tu. Kalau tak, mau cakap nak tak nak je. Pastu tinggikan suara and so on.Tak best kalau macam tu.





Anyway, i want to say and express my gratitude to all of you yang bagi komen yang buat saya senyum. Terima kasih sangt-sangat tau.











 



1 orang nak bagi idea:

  1. betullah. akak pun kalau benda xbest berlaku, rasa terbeban je. selagi xselesai selagi tu xtentu rasa.

    ReplyDelete