Followers

Nak letgo Dual Lacey Ara Jubah Cala Qisya

Assalamualaikum w.b.t.

Ingat tak entry Cala Qisya sebelum ni?
Ni la baju yang saya beli. Dual Lacey Ara jubah (LAJ).
Dress/Jubah ni memang best selling di Cala Qisya. Disebabkan selalu sold out, tu yang saya terus beli tanpa menghiraukan saiz baju ni dengan saiz saya. Bila baik dan cuba semula di rumah, tak berapa kena dengan saya. Nak hantar ke tailor untuk oter, sayang la pulak. Takut tailor buat tak elok. Huhu.

I'm planning to let go. Sayang sebab terbiar dalam closet je. Nampak besar dan labuh sikit dengan saya. Tapi kalau pakai heels, mungkin ok. 

So daripada terbiar dalam almari, saya nak letgo untuk sesiapa yang berminat. 
Jubah ni saya tak pernah pakai lagi kat luar. 
Saiz: XL
Saya beli dengan harga RM 169.00. Tapi jangan risau. Boleh runding lagi pasal harga.
The price tag and label still there with the dress.






Sesiapa yang berminat, do contact me at fzahs8888@gmail.com. Can negotiate about the price. 

10 orang nak bagi idea:

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. Color jubah ni tlampau trg ke atau sbb lighting?

    ReplyDelete
  3. cantiknya ! tapi XL pulakk.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. Lea Hamid: Masih ada lagi awak. Saya dah reply email awak hari tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo..br sy dpt email tu..sy dh bls kt email awk jgk..

      Delete
    2. Oo..br sy dpt email tu..sy dh bls kt email awk jgk..

      Delete
  5. Oo..sy br dpt email tu arino..mgkn email sy problem..sy dh bls kt email..nnt reply ae

    ReplyDelete
  6. Jubah nih ada lg?
    Wassup sy plsss 0193724147

    ReplyDelete