Followers

Shopping guna Baucer Buku 1Malaysia

Assalamualaikum w.b.t.

Weekend hari tu pergi shopping. Shopping la konon tapi takde shopping mana pun. Perbelanjaan masih terkawal cuma dah lama saya tak membeli buku banyak macam ni. Last time masa pesta buku kat pwtc tahun lepas rasanya. Puas beli buku masa tu. Hehe.

Shopping ni sebab nak menggunakan baucer buku tu. Plan awal nak beli buku something untuk kawan saya yang nak kahwin jumaat ni. Tak silap tajuk buku tu kompilasi Aku terima nikahnya.

Update: Aku Terima Nikahnya: Titipan Erti Sebenar Perkahwinan Medan Memberi yang Paling Mulia (Kompilasi Best-Seller 3 dalam 1)
Tulisan Ustaz Hasrizal Abdul Jamil.

Ni bukunya:


Tapi takda pulak kat Popular yang saya pergi tu. Hmm. 


So ni hasil pembelian saya. Dalam resit tu macam-macam buku lagi sebenarnya tapi tu yang adik saya dan kawan dia punya. Buku yang saya beli cuma yang dalam gambar kat bawah ni je. Tak banyak. 3 buah je kan. Entah bila nak membaca nya.


So tinggal lagi 2 keping baucer buku. Plan asalnya cuma nak menggunakan max 2 keping je. Tapi yang tinggal hanya dua keping pulak. Terbalik. Hahaha. Ermm..ni kira tamak ke? =p


1 orang nak bagi idea: