Followers

Friday, April 4, 2014

Jambatan Kedua Pulau Pinang

Assalamualaikum w.b.t.

Last week punya cerita, dah nak masuk minggu baru pun. Cepat je masa berlalu kan. Huhu.


Disebabkan beberapa hari je lagi 2nd bridge Penang ni dapat digunakan secara percuma, saya pun apa lagi, ajakla kawan saya bawak naik atas bridge ni.





Agak jauh jugak dari Batu Maung nak ke Georgetown. Kawan saya stay kat Jelutong, dah nak dekat Georgetown kan. Dengarnya, jambatan baru ni sekali ganda dari bridge lama. Agak panjang la jugak kan. Anyway, nak naik sesekali bolehla. Kalau selalu, terima kasih je la. =p

 Apa-apapun, best!

ps: hari ini, ramai jugak kawan-kawan kat facebook upload pic tengah bercuti. Bestnye. I need a gateway. Nak bercuti!!!

#Have a splendid weekend everyone!


2 comments:

  1. haihhh..bile lah dpt merasa lalu jambatan kedua nie..

    ReplyDelete
  2. Tak sempat lagi nak try. @Falsya jum try!

    ReplyDelete