Followers

Air yang best


Assalamualaikum w.b.t.


Ingat entry ni?




Saya repeat datang ke cafe ni sebab air ni la...







Hari tu ajak kawan saya datang ke cafe ni, nak introduce tentang air ni. Kawan saya pun sekepala, memang minat coklat. Sekali cafe ni tak buka lagi. Lambat tau. Pukul 6.30 baru buka. Huhu. So tak dapat nak ajak dia makan sini.


So kali ini dapat minum lagi.
Kali kedua minum air yang best ni. Memang kembung perut sebab terlalu banyak. 
Kalau tak habiskan, rugi..rugi. 

Chocolate Banana Booster


Sedap! Walaupun macam ada rupa gel ke ape tah. Mungkin serpihan pisang yang diblend kot. Saya fikir macam tu la. Kang fikir pelik-pelik, tak lalu pulak nak minum. Hahaha.


Harga...tak ingat. Tapi kurang dari RM 10 la. Tu saya pasti.
Tapi memang worth to try and drink.


So...tu je nak citer entry hari ini.
ps: tak boleh diet lagi hari ini.haha.apela kan.


Countdown: Another 9 days to go. Moga dipermudahkan. In sha Allah.

3 orang nak bagi idea:

  1. sedapnyaaaaa.. suka kek coklat banana jugak

    ReplyDelete
  2. mana nak cari pulak air tu kat sini..hehe

    ReplyDelete
  3. Ok.. terliur.. rasa macam nak minum jugak dengan cuaca panas sekarang ni :D

    ReplyDelete