Followers

Body Shop Sale!


Assalamualaikum w.b.t.

Buka-buka blog tadi, ternampak bloglist yang sangat menarik perhatian saya. Blogger NI buat entry Body Shop buat sale...sampai 70% tu! Haihhh..mula la tak senang duduk.


Walaupun rasa macam tak boleh beli sebab tak gaji lagi, saja menggatalkan tangan, google BodyShop dan terus klik website Body Shop ni.

Lepas tu...nampak ni....







haa...sudah...mula la rasa macam nak beli je ni...

Aiyooo... hahaha (gelak jahat ni =p)


Kat tempat saya takde kedai Body Shop. Huhu. Itu yang rasa macam teruja je bila tengok sale ni.



1 orang nak bagi idea:

  1. Fizzzzzz sila beliiiii!!!! murah teramat tau nihhhh! Hhahha.. susah nak sale gini. haa kat tempat awak tade bodyshop kaaan? the more reason to buy keekek.. postage rm10 je punnn flatrate! iklan pulak haha

    ReplyDelete