Followers

GA: Bagaimana kamu tahu kamu sudah jatuh cinta?

Assalamualaikum w.b.t.

Hamboii..Puan Petak Bunga tinggalkan komen yang..adeh..tak tau cheq nak habaq. Bukan takmau join GA ni tapi rasa macam takda cerita best yang nak diceritakan. Tu yang tak buat-buat lagi entry ni. Hehehe.


Okla, saya akan mulakan entry ini dengan...


Ini soalan Puan PetakBunga  dengan merujuk kepada LINK ini :




Bagaimana ye?

Bila di dalam hati eh..ke jantung rasa berdebar-debar je bila ternampak atau lalu sebelah orang yang disukai tu. Mula-mula rasa macam pelik je...apehal rasa berdebar-debar ni..



Rasa macam nak bagi je surat...ehh.pernah dulu bagi surat kat seorang senior di sekolah. Hihi






Cepat giler jantung berdegup. 




Tapi serius, memang berdebar semacam je rasanya. Tarikh nafas dan hembus nafas 4 5 kali untuk bertenang pun tak boleh buat apa-apa. It wont go away. Hahaha.. Kelakar la bila ingat-ingat balik. =p


Ok.sekian entry untuk PetakBunga. Harap dapat menjawab persoalannya. Hehe


4 orang nak bagi idea:

  1. okey..
    tolong jgn bagi surat tu..
    xde org main surat dah dek..
    add je fb..haha

    ReplyDelete
  2. hahaha.tak dah.tu je last time bagi surat kat secret admire.haha.kelakar giler2 bila ingat balik.

    ReplyDelete
  3. saya pon join...good luck ye...jemput singgah
    http://jnjikita.blogspot.com/2014/05/bagaimana-kamu-tahu-kamu-sudah-jatuh.html

    ReplyDelete
  4. nanti hantar lah adrs..
    nak hantar rombongan minang..

    http://petakbunga-diari.blogspot.com/2014/06/tiga-cinta-berbeza.html

    ReplyDelete