Followers

Oat Choco bar



Assalamualaikum w.b.t.

Finally dapat jugak rasa coklat eh ke snack eh? Tak tau nak categorize into which type.


Ini saya jumpa pun sebab pergi melawat cousin saya sakit. Orang tengah sakit actually it was an accident. Budak2 Uni, pergi jejalan naik motor then nasib tak baik, eksiden la. 




Oat yang di'kidnap' dari orang sakit. Haha.  





Saya bukanlah peminat apatah lagi suka makan oat ni. Pernah beberapa kali memaksa diri untuk makan oat quacker dan oat nestum disebabkan tahu khasiat oat ni. Sadly, my throat cannot accept it. Huhu. So memang tak makan la jawabnya.


Now dah tahu ada oat yang sedap ni, bolehla makan. Erm..khasiat tetap sama kot kan..ke tak sama..sebab dah sedap. Biasanya kan oat ni tak sedap.hehehe.


Korang dah pernah makan oat ni???

3 orang nak bagi idea:

  1. hehe.. sedapp2.. ~ memang wajib dalam pokett kot.. sentiasa ~ hehe :)

    ReplyDelete
  2. Samala kita tak lalu OAT, klau jenis bancuh konpem letak Milo banyak2..haha
    Tp sekut ni memang sedap kan :D

    ReplyDelete