Followers

Selamat Hari Guru

Assalamualaikum w.b.t.


Hari ini hari guru kan? Adik saya bersungguh betul belikan hadiah untuk cikgu-cikgu dia. Teringat saya pulak di zaman dulu-dulu. Beriya mintak mak belikan hadiah untuk cikgu. Adoii... Kesian kat mak. Zaman kanak-kanak, mana la pandai fikir panjang. Mintak je tak kira siang or malam. Janji nak ada je depan mata. Tapi mak saya takdela tunaikan semua-semua yang saya mintak tu. Mak saya garang kot. Ehhh...mak saya pun pernah jadi cikgu jugak dulu. Lupa pulak. Hehe

Okla, entry ini dibuat khas untuk saya ucapkan SELAMAT HARI GURU terutama semua guru dan pensyarah yang pernah mengajar saya dan amnya kepada semua guru di seluruh dunia. Eh..mak sedara saya pun cikgu jugak.

Selamat Hari Guru Mak dan Makngah

Ehhh..sedara mara lain pun ade jugak yang jadi cikgu tapi...segan pulak nak ucap sebab tak rapat kan. :p


Happy Teacher's Day.


Credit to SDAR


*Malu la pulak nak wish kat cikgu-cikgu saya secara personal. Adeh..ape punye sifat malu da..


2 orang nak bagi idea:

  1. askm,
    nak ajak main menan nostalgia suka suki kat blog kita kalau sudi.
    selamat hari guru jugak..kita semua cikgu secara langsung atau tak langsung.

    ReplyDelete