Followers

Friday, May 30, 2014

Semoga dipermudahkan urusan

Assalamualaikum w.b.t. 


Dah hari jumaat, Ya Allah, kejap sangat rasa dah nak weekend kan. Korang mesti banyak plan weekend ni kan. Dahla Cala Qisya buat Opening Sale di Ipoh esok dengan lusa. Haihh...Mesti ramai giler2 Cala Queens pergi sana kan.


Hari ini, nak berkongsi dengan korang doa dipermudahkan urusan. Bermacam-macam doa ada. Kita semua tahu, selain usaha, doa juga penting. Sebenarnya, ada perkara yang tak berapa best sikit berlaku beberapa minggu ni. Urmm.. *tetiba speechless. tak tau nak taip apa.




Sumber gambar: Google





Sumber gambar: Google





Sumber Gambar: Google





Korang, doakan saya dipermudahkan urusan ye. Ada 'ujian' kecil sedikit sekarang ini. 

Seandainya itu yang terbaik, moga dipermudahkan aku. Ya Allah, rindunya aku pada Mu. :'(



ps: Jangan lupa baca surah Al-Kahfi hari ini :)



6 comments:

  1. semoga dipermudahkan yer... In Shaa Allah, saya doakan...

    ReplyDelete
  2. in sha ALLAH .. moga dipermudahkan urusan fizah ea . :)

    ReplyDelete
  3. ameen..... moge dipermudahkan segale urusan


    My recent post : Apa Menarik Tentang KLIA2 - Infografik

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan segala urusan

    Salam singgah & Salam perkenalan =)

    ReplyDelete
  5. Amin. Terima kasih korang atas doa kalian. Saya sangat hargai sangat2.

    ReplyDelete