Followers

Air Asia Free Seat!


Assalamualaikum w.b.t.


Before that, nak ucap terima kasih banyak-banyak sebab ada yang mendoakan saya untuk entry yang lepas. Alhamdulillah. terima kasih korang :').


Lambat sikit update nye. Patutnya update entry ni on 1st June hari tu. Excited punye pasal kan. Alih-alih tak buat pun. hehe.

Korang mesti dah tahu kan...


Free seats AirAsia
Source



Kan..kan...








Untuk sesiapa yang tak tahu lagi, ni ha....






1
Source




Air Asia buat free seat lagi. 

Book from now till 8 June 2014 for next year's travel (5 Jan to 31 Jul 2015).


In sha Allah, this time nak try grab one trip.






4 orang nak bagi idea:

  1. akak dah lama xbook tiket AA ni.. sejak husband study ni payah nk booking tkt tetibe die exam.. Mungkin thn depan kot.. Lagipun duit nak berjalan yilek..hehe

    ReplyDelete
  2. bali tuh mcm menarik jeeeeeee...hehehe

    ReplyDelete
  3. Mcm best je tp lum de rezki nk jln jejauh...hehehe

    ReplyDelete
  4. Frust tul...harga tak murah seperti yg di jangka huhuh

    ReplyDelete