Followers

Berkat kenduri



Assalamualaikum w.b.t.


Eh..orang panggil berkat kan..ke panggil apa eh..ala yang cenderahati bila kita pergi kenduri tu?


Hari tu saya pergi majlis kenduri kahwin coursemate, banyak giler candy di candy buffetnya. Kitorang amik red velvet, chocolate cupcake, cookies, marshmallow, candy dan macam-macam la. Lagak macam kanak-kanak je padahal masing-masing dah dewasa sangat. Haha..


Nak tengok apa yang saya ambil?









Semua ni di satu tempat kenduri sahaja. Banyakkan...hehe.


So nak wish, 

Selamat Pengantin Baru buat Farhana dan pasangannya. Barakallahulakuma. Semoga kekal hingga ke Jannah.


9 orang nak bagi idea:

  1. skrg ni wedding mesti ada candy buffet... selain budak2, mak budak pun excited..hehe.

    ReplyDelete
  2. macam sekarangkan... comel dan cantik je...

    ReplyDelete
  3. sebab comel sangat itu yg ambil bayk2..hehe..siapa ada bajet lebih boleh la letak..

    ReplyDelete
  4. Cantik..tapi awas blood sugar level. Hehe..

    ReplyDelete
  5. candyyyyy.. im happy like a kid kalau dapat menda2 nih

    ReplyDelete