Followers

Cantikkan hadiah ni



Assalamualaikum w.b.t.


Hari tu masa pergi wedding coursemate saya, ada la beli hadiah yang simple-simple je. Lepas tu mintak la SA tu balutkan sekali. 



Sementara tu saya pun tengok-tengok la benda lain..cuci mata la..

Sekali nampak satu benda ni, teringat kat seorang kawan saya a.k.a coursemate jugak. Birthday dia baru lepas so decide nak bagi hadiah jugakla. 


Lepas tu bila tengok SA tu tengah balutkan hadiah...wow...


Cantik..Kreatif...ape lagi... Memang wow la..








Cantikkan... Macam sayang je nak buka hadiah tu. Yang besar warna merah tu hadiah kahwin, yang kecik tu hadiah birthday kawan saya. Cantik sangat.. ala-ala kipas..pastu ada bunga-bunga la.


Lepas dia dah siap-siap balut, saya memang tak tahan terus cakap..Cantikkknyee... Terus ucap terima kasih. Hehe. Kalau nak balut sendiri macam ni, memang take time la..tu pun kalau rajin. hihihi...


Korang kalau bagi hadiah, wrap sendiri or minta sales assistant buatkan?

14 orang nak bagi idea:

  1. Salam., LM ni x pandai balut hadiah. Kalau ada pilihan mmg nk beli siap balut. Hahaha

    ReplyDelete
  2. Akak pernah beli hadiah dan tak pernah balut sendiri mesti minta SA tu tlg balutkan..tapi seperti biasa...cara dia balut...like kita balut sendiri lagi kemas...siapalah SA ni..cantik bangat cara balutnya...kreatif lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a..cantikkan kak..kemas betul.

      Delete
  3. haahkan kalo suruh SA buat cepat jer die lipat pastu cantik..kalo buat kat umah jenuh adjust nak bagi lawa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..dah bidang diorg kan.. :)

      Delete
  4. kreatip sungguh membalut adiha..;D

    ReplyDelete
  5. Cantik! dan kreatip..
    Klau MJ sayang gak nak buka.. Biar je dengan pembalut gitu..heheee

    Tp yg tak sabar sebab nak tengok isi dalam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..syg je nak buka...nak biar je mcm tu..hehe

      Delete
  6. sy balut sendiri...pastu wat kipas

    ReplyDelete
  7. biasanya wrap sendiri.. tapi tak kreative so tade la bebunga2 gitu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kretif jahit beads kan ;)

      Delete