Followers

Macam ni pun ada ka? Hahaha


Assalamualaikum w.b.t.



Baru perasan benda ni. Lawak..lawak..dengan diri sendiri. Hahaha =p =p



Lepas dah tukar template beberapa hari..eh berminggu dah kot. Baru saya perasan benda ni. Adehh...

Nak tau dak ape benda??



Ni ha.... kalau nak reply komen orang...




Baru perasan hari ini yang..baru hari ini ye.. (adeh..gelak dalam hati sorang-sorang) yang komen ni sebenarnya boleh reply satu-satu bila kita klik 'Reply'.




Biasanya kan buat macam ni...





Reply semua kat satu komen ni je. Ni sebelum saya tau ada button "Reply" ni.



Aduhh..macam apa je kan... korang dah tahu lama..saya baru tahu...

Ke ada yang sama dengan saya jugak? 

Baru perasan? Hehehe






9 orang nak bagi idea:

  1. memang kau lambat dik..
    dan aku masih menunggu email mu..
    rujuk..
    http://petakbunga-diari.blogspot.com/search/label/GiveAway%20PetakBunga

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...akak kan kalo komen mst buat sy tergelak.ok2.sy check skrg.

      Delete
  2. hihi tu la ramai yg x pasan,...sy pun baru2 pasan bl tukar templet baru hari tu =)

    ReplyDelete
  3. akak dah tau tp akak selalu lupa nak guna...haha.. sama je peraknye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...saya pun kdg2..bantai je komen sekaligus..tapi baru2 tau ni..excited la sikit rply satu2.

      Delete
  4. Haiyooooo...hahahaha..nape laaa sshkan jari..hahaha

    ReplyDelete