Followers

Friday, June 13, 2014

MyDeal buat promo Premium Tempered Glass Screen Protector


Assalamualaikum w.b.t.

Salam Nisfu Sya'aban.

Nak share dengan korang...promo tempred glass di mydeal. murah nye...macam boleh percaya je sebab saya ada baca ramai jugak blogger yang selalu beli kat sini...sapa-sapa yang tak beli lagi tu...sila lah beli. Better keep your handphone protected daripada nanti jatuh dan pecah berderai kaca-kaca nya, lepas tu jenuh nak hantar repair kedai -___-. Kawan saya pernah repair iphone dia..memang pecah berderai cermin tu, dalam ratus-ratus jugak..tak ingat berapa. Saya ada update dalam entry dulu-dulu.entry bergambar je.


Ini pun saya terjumpa iklan ni sebab tertarik dengan iklan kupon KFC sebab ada seorang blogger beli, tengah browse-browse, ternampak satu iklan yang lain yang best jugak. Yang lain nak dibeli, yang lain pulak yang saya beli. Nanti saya share apa yang dibeli. Actually, banyak kot yang saya tertarik tapi sabarkan diri ni..haih...patutla tak boleh buka selalu mydeal ni. Kalau tak, klik-klik je..pastu tengok akaun bank..nangis tak berlagu..huhuhu


Nak terus ke my deal, klik je : 



Memang murah compare dengan harga saya beli dulu. Klik SINI









Harga berbeza mengikut jenis handphone.

Protect your smartphone screens from unforeseeable damage with today's DEAL - A Premium Tempered Glass Screen Protector. Choose from the following options:-
  • Option 1: Screen Protector for iPhone 4/4s for RM17 (worth RM79)
  • Option 2: Screen Protector for iPhone 5/5c/5s for RM17.50 (worth RM79)
  • Option 3: Screen Protector for Samsung Galaxy S4 for RM24.50 (worth RM99)
  • Option 4: Screen Protector for Samsung Galaxy S5 for RM27.50 (worth RM120)
  • Option 5: Screen Protector for Samsung Galaxy Note 2 for RM25.50 (worth RM120)
  • Option 6: Screen Protector for Samsung Galaxy Note 3 for RM25.50 (worth RM120)
  • Option 7: Screen Protector for Samsung Galaxy Mega for RM27 (worth RM130)

Boleh suruh adik saya beli nih untuk handphone dia.


ps: ini bukan entry iklan ye. ni entry nak share je.kan sharing is sexy caring :)


10 comments:

  1. vavava..bestnyeee..kalau kite nak beli mesti kene marah ngan lakiku..kihkihkih..

    ReplyDelete
  2. Menarik..
    sesuai dengan smartphone sekarang yang semakin canggih mamnggih ni kan :D

    ReplyDelete
  3. Err mcm murah .. Iphone LM dah mcm
    Calar je kerja si syafiq:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. la...syafiq teringin dengan iphone ummi dia la tu ..hehe

      Delete
  4. kalau guna smartphone..mmg WAJIB pasang screen protector ni..bukan sunat lagi dah..tapi akak JM pakai phone biasa2 jewww

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2.sayang betul dgn cermin tu..hehe

      Delete