Followers

Not so called Wordless Wednesday



Assalamualaikum w.b.t.

Dah lama usha perfume-perfume ni. Lama gilerr okayy.. Lepas tu baca entry kak Anne, terus rasa lagi membuak nak beli salah satu ni...

ok..dah tak jadi wordless sangat pun~



Nakk yang ni !!!


Source

Tapi yang ni pun best jugak bau dia...packaging pun cantik...



Source

Yang ni pun bau best jugak...Tapi EDT la pulak..tapi macam nak..eh..mengada la..semua nak..


Haihh..ikut hati memang nak semua...tapii..mana boleh..membazir je..itu kan amalan syaitan..tapi..memang takde budget pun nak beli semua tu. hee


Korang suka perfume apa?







14 orang nak bagi idea:

  1. huhuhu klu lin nak nak yang miracle lancome =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. miracle pun best tapi kat atas tu yg kite prefer :)

      Delete
  2. meh dtg sini akak bagi sepam dua..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...jgn tak bagi plak nnti..

      Delete
  3. rambang mata dh eh..N xde specific perfume yg suke..tp skrg pkai Chloe pny...blh thn la..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chloe best eh?tak pnh bau pun..hehe

      Delete
  4. kalau nak dapat kan perfume kat atas nie .. yg murah2 boleh dapatkan daripada saya.. saya jual Sephora perfume .. 99% sama macam yg original .. bezanya cuma long lasting sahaja... :)

    awak boleh dapatkan ketiga2 perfume di atas dengan harga cuma RM 150 sahaja :)

    whatsapp saya .. : 017-3216469 (Jaja)

    ReplyDelete
  5. yui perfume biasa2 jee.. takde yg tetap..eekke

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe yui...janji wangi selalu.hehe

      Delete
  6. Salam.. Aduhh tgk pun dah debar2 hati rasa nk jugak. Tapi LM baru beli perfume dua bln lepas. Klu beli lg mmg lambatlah habisnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar kak...hehe..saya ni pun..ni kali kedua kot nak beli perfume yang macam ni.tu yang amik masa fikir punya fikir..hehe

      Delete
  7. Sy skrg pakai la vie est belle n hypnose. tp husband lebih suka sy pakai hypnose. baunye lebih manis. masa muda belia dulu pakai miracle. dr dulu sampai skrg sy mmg suka perfume2 lancome.

    ReplyDelete