Followers

Friday, June 13, 2014

Oat Choco Bar jugak yang best!


Assalamualaikum w.b.t.

Hari tu saya ada cerita pasal OAT choco ni kan...ingat tak??

Takpe...kalau tak ingat, saya tempek kat sini.





Kawan saya ada suggest, yang warna pink (Date & Fate) kat dalam gambar tu sedap dan lagi murah daripada yang warna putih tu. Second cousin punye wife pun ada bagitau dekat pasaraya area rumah saya pun ada jual so memang nak beli dah sangat-sangat tapi asyik terlupa je. Nama Date and Fate tu..amboi..tak menahan kan.. :p


Jadi, merujuk kepada entry sebelum ini, saya ada dapat candy dan cookies yang banyak as 'berkat' dari  kenduri kahwin. Choco Bar ni pun tak terkecuali. Tapi, bila saya makan je yang warna pink tu...eiii..tak sedap..manis sangat..bagi saya la. So i'm prefer the white one. Sedap..sedap..sedap (gaya upin ipin). Tapi harga tak semurah yang warna pink (i guess) dan macam susah je nak dapat kat sini. Kena mencari nih....


Korang dah rasa Date and Fate (yang pink tu)?

9 comments:

  1. xpernah rasa lg sbb xpernah nmpk pun lg..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun baru-baru ni je nampak. Sekali makan..memang sedap betul. Klau nampak, cuba la kak.

      Delete
  2. Yg lain sy xpernah try...oat bar je sy mkn

    ReplyDelete
  3. Patient kencing manis saya makan biskut oat 2 ketul gula mendadak naik 12. Produk oat tu mmg bagus..tapi, janganlah buat manis2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'a..betul2.masa sblm nak makan tu..ingat xmanis sbb oat biasa kan x manis.

      Delete
  4. LM x penah mkn lg. ariti tgk org tu beli 10 pack. Tgk sorang lg beli dua bakul. Uishh byk nya duk pk dlm hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba la nanti sis. Sedap...saya pun msa 1st time rsa hr tu..sedapnye...hehe

      Delete
  5. ramai betul orang meniaga ni skang. sedap ye?

    ReplyDelete