Followers

Akhirnya dapat makan Sushi




Assalamualaikum w.b.t.


Kali kedua makan Sushi King..ye..kali kedua baru..harap maklum. Di tempat saya takda Sushi King ye. Ni pun kena keluar dari negeri baru dapat. Hahaha. Ayat macam pergi oversea je.


Disebabkan Sushi King memberi sentimental value kepada saya sejak dulu lagi, maka itu pun salah  satu faktor tak nak pergi makan kat sini jugak. Tapi...lupakan lah kenangan dahulu...sekarang kan dah dah move on...so yeayy..boleh makan kat sini tanpa feeling-feeling sedih..hehe


Sebenarnya saya baru tahu yang kat Kedah ni, ada Sushi King dan ada Seoul Garden. Serious...wahh..maju dah..Perlis je takde benda-benda ni (lagi!)..


Disebabkan hari tu saya sangat kelaparan, tak amik satu-satu piring, amik set terus..lepas tu..se'eh nak menghabiskan...memang kenyang perut suka hati la... =p



Saya order set bento dengan takoyaki (rindu takoyaki mid valley.huhuhu). Yang dalam piring warna pink tu kawan saya punye. Dia pun order set bento jugak. So memang kekenyangan la masing-masing. Dahla masing-masing nak drive jauh. Memang kena tahan ngantuk je malam tu.



Sape suka makan Sushi King? Jom geng..


10 orang nak bagi idea:

  1. akak pun baru sekali mkn kat sushi king..sbb dah biasa mkn kat restoren Jepun so sushi king ni kureng sedap bg akak...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat sini susah nak cari restoren japang kak..ni pn mcm xcaye jumpa sushi king..haha

      Delete
  2. sukaaaa jugak. semua sushi saya suka..
    hihi okeh geng :D

    ReplyDelete
  3. Try raw salmon..sedappppp..ehh, tetibe tingin dh nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkk...tak boleh la..macam..gulp..hehe

      Delete
  4. suka gak sushi king..tp xde geng nk pegi makan
    org keliling sume x suka..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..tak best lak xde geng kan,nak enjoy food pun xbape sangat.

      Delete
  5. Salam..

    LM tak pandai mkn sushi. Tapi kan.. Pernah masuk sekali pastu jakun tgk sushi lalu dpn mata. Nak pilih apa pun tak tau. Hahaha

    Yang jenis dah masak tu LM mkn la , yg isi ikan tak masak tu keberatan sikit. Kampung sangat kan? Ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita LM. Saya pun tak lalu makan raw tu.tapi kalau telur crab tu..memang sedap cmpur dgn mayo.hehe

      Delete