Followers

Thank you Nuffnang



Assalamualaikum w.b.t.


Alhamdulillah...Dah dapat cek Nuffnang. Cash out hujung bulan 4 hari tu. Tak pasti minggu lepas or minggu ni yang dapat sebab ni pun saya tengok2 atas kerusi kat rumah tu, eh..ada surat untuk diri sendiri. So sebulan lebih jugak prosesnya pengeluaran ini. Ini second time saya cash out dah kali ini saya guna tips dari otai blogger. Katanya, better cash out di hujung bulan so that kita dapat cepat sikit. Ni saya cash out betul-betul di hujung bulan. Hiihihi.









Thank you Nuffnang! 


Nak beli ape eh...haaa...macam nampak perfume je..hahaha

10 orang nak bagi idea:

  1. yup betul tu, cash out di hujung bulan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..akak la salah sorg otai tu..

      Delete
  2. wahh..boleh belanja untuk raya tu..

    ReplyDelete
  3. fikir juga bila nak cash out 12 ringgit dlm akaun nufnagg sejak berblog ni.. nak beli apa ek..

    mm kita dah pos semlm tau pesen.. bukan perfume tau..kalau ckp awal, boleh beli minyak atar..

    ReplyDelete
  4. wahh rezeki tu...blh shopping raya nnt =)

    ReplyDelete
  5. bestnya... rezki, alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  6. Wah tahniah....sy dh boleh cash out tp xnk cash out lg...biar branak aje dlm tuh

    ReplyDelete
  7. Saya tepek jugak iklan Nuffnang kat blog.
    Tapi, bkn phm pun ttg CPUV tu.

    ReplyDelete