Followers

My first AidiJuma



Assalamualaikum w.b.t.

Wahhh..lamanya tak update blog. Bersawang habis. Maaf ye tak dapat nak berblog walking banyak-banyak. Sempat ke satu dua blog je. Tu pun tak tinggal jejak. Hehe.


Saja nak bercerita tentang Aidijuma. Orang dah lama beli. Saya baru nak berjinak-jinak. Masa awal-awal dulu, memang tak minat langsung. Entahla...Pandang pun sebelah mata eh memang tak pandang langsung la. Bila ada orang buat entry pasal aidijuma, tengok macam tu je. hahaha.

Sekarang ni, terjatuh hati la pulak dengan tudung aj ni. Rasa macam nak beli setiap keluaran pulak tapi membazir arr...tak semua design saya suka. Start membeli tudung bawal aJ ni dua hari sebelum berpuasa. Sebabnya outlet di Perlis baru sahaja dibuka. Lambatkan. So saya pun lambat la mengikuti trend aj ni. Haha.

Dua je saya punya. Satu lagi mak saya punya. So baru ada dua koleksi.



Tapi bila tudung yang macam ni kan...bila jalan-jalan je, ternampak orang pakai sama. Malu jugak tapi bila baca komen Datin Norjuma tentang perkara ni, ok...tak malu dah. Kita patut berbangga..Eh..apa yang dibanggakan tah...haha

Okla...tinggal beberapa hari je lagi kita berpuasa...so tingkatkan prestasi dalam beribadah, jauhkan perkara yang lagha...ehh.. 

4 orang nak bagi idea:

  1. akak xde lg...pakai tudung bwal biasa je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba la beli satu kak..best juga. :)

      Delete
  2. awak.. aidijuma ni sehelai bape eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada dua jenis eh ada 3 jenis harga sebenarnya. tapi yang macam dalam gambar kat atas tu, ada dua i.e. white label dengan black label. white label: rm10, black label:rm 49 (tapi bila certain day diorang buat promotion, harga boleh jadi rm29) :)

      Delete