Followers

Windows terbalik


Assalamualaikum w.b.t.


Eh..betul ke term tu ke ada nama lain? Hehehe

Pernah terjadi kat korang tak macam ni?





Memang cemas la bila jadi macam ni. Cuba kalau tengah sibuk2 nak siapkan report or tesis kan...huhu..


Nak tau tak cara nak betulkan balik windows yang terbalik ni? 



Ok...caranya : 
Press 
CTRL + Arrow (ada arah atas bawah kiri kanan tu) 


Simbol + bukan kena press + tu...maksudnya tekan at the same time Control dan Arrow tu.

Moga dapat membantu sesiapa yang menghadapi situasi ini ;)




5 orang nak bagi idea:

  1. hahahaha.dah kenapa ni.hehehe

    ReplyDelete
  2. xpernah pulak jadi lagu ni...kalo akak mesti panik dah..hehe

    ReplyDelete
  3. boleh ye jadi camni, good info manalah tahu tiba2 jadi kan..tq Fiz,klik2 petang kat sini

    ReplyDelete
  4. Hahahhahahaha..boleh lak windows terbalik..kihkihkih..

    ReplyDelete