Followers

Thursday, September 25, 2014

Sale sana sini

Assalamualaikum w.b.t.

Mencik dua tiga hari ni bila scroll je instagram, memanjang je sale. Lawa lawa..cantik..cantik... stress je tengok. Kalau tak tengok, asyik terbayang je. Mencikkk arr... Weekend ni pun banyak butik buat sale i.e Ashhannas, Ruccimodisch dan baaaanyak lagi butik. Sale yang kaw..kaw giler lak tu... Rasa macam nak gi kl/ selangor je weekend ni. Mengada kan. Padahal duit banyak nak kena saving ni. Adoiii... Berperang dengan perasaan je ni. Kita tengokla..boleh bertahan ke tak dengan temptation ni. hehehe....

Ini antara sale yang saya tengah tahan diri daripada terjebak disebabkan boleh beli online. Kang laju je klik..klik...Sabarrrrrrrrrr diri...sabarrrrr.....



Tengok gambar dan review, macam best je telekung ni. 






Berkenan sangat dengan jubah dress ni. 
Harga sangat menggoda sebab banyak jugak lari dari harga biasa. pheww...






Simple and modest. Cukup macam ni je pun dah cantik.....for me la.





Ni Rucci Modisch lak... Dah banyak dengar review yang baju2 dia cantik dan bagi effect kurus. Hahaha...




Ehem..baru tadi dengar kat radio tentang keperluan or kehendak. Gulp...

Kbai.

11 comments:

  1. tuh la perasam jugak..mcm tau je ujung bulan kite dpt gaji gamaknye..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...tahu je diorang...pastu buat lawa-lawa lak tu...hadoii

      Delete
  2. Haih.. memang addicted beli barnag online ni. banyak je instashop yang follow kita, dan mengharap kita follow balik. bila dah terclick tu terpaksa laa tertengok kan.. lalu terbeli ekekekke

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...kan....mencik betol....hahaha

      Delete
  3. Kita pun mencik juga sebab banyak sangat buat sale sabtu ni. Ashh Annas, Mazlianul Maznan lagi...adoi, kalau duit sejuta best juga shopping. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa...mazlianul maznan pun cantik2...tapi tu la...xde online...stress...haha

      Delete
  4. akak pon kdg2 gian sgt nk shopping..xde duit pon nak gak shopping.. dpt beli pencuci muka pon dah best dah..hahaha. tp kalo stkt baju2 ni akak boleh thn lg...sbb nk tggu kurus dulu..kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu saya pun mcm tu kak.tunggu kurus arr bru beli tapi cntik sangat2..tergugat diri ini.nak beli jgk...hahaha..

      Delete
  5. sale memanjang.. duit tak memanjang... uhuhuhh

    entry terkini...Maaf Jikaku Tak Sempurna - Dari sudut aku

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha..tu la pasal...dah beli baru calculate budget balik...pening pale..haha

      Delete
  6. saya suka dress yg last tu...,english style ..lawo..tp duit nan hado...! tahan mata ja tengok.. bila duit tengah sengkek,macam2 yg kita tengok mcm mampu milik padahal itu kehendak ja..bkn keperluan so jenguk2 la dompet selalu..hehe

    ReplyDelete