Followers

Teaser #jalan-jalan saya

Assalamualaikum w.b.t.

Amboi..berhashtag ye kau...hehehe..


Setelah lama tak update entry baru, kena la panaskan tangan untuk mengarang ayat. Ye dak. So kita letak teaser dulu. Wishlist ni dari tahun lepas lagi. Tak dapat accomplish, bawa ke tahun ni. Lepas discuss dengan travel partner, tak jadi pulak. Katanya daripada pergi sini yang ala dekat gila dengan Malaysia tapi kena spend bnyak duit, alang alang better pergi lagi jauh so kami pun decide nak pergi ke satu negara ni. 


So ku pendamkan je la hasrat di hati nak pergi. Tiba-tiba dua tiga minggu lepas mak sedara saya nak pergi sini. Bagai pucuk dicita ulam mendatang. Alhamdulillah. Rezeki dapat pergi tahun ni. Eh, panjang pulak entry. Katanya teaser kan. Hakhak. Sory ye.
Nah...setepek gambar sikit :p.


8 orang nak bagi idea:

  1. Disneyland ke ni. Ke legoland? Bestnya

    ReplyDelete
  2. Dimanakah??..mcm dekat disneyland je tuh..hong kong kah?..

    ReplyDelete
  3. huaaa... bestnya...
    full stori pls...

    entry terkini...bebel pasal selamat pengantin MADU

    ReplyDelete
  4. cepat2 share citer...tak sbr nk tau ni..

    ReplyDelete
  5. huihhhh alamaaakk ni kat mana nihhh.. cepat reveaaal!

    ReplyDelete
  6. HOng Kong Disneyland ..kan kan..kan..ke salah!

    ReplyDelete