Followers

Tuesday, September 30, 2014

Untuk online shopper sahaja =p

Assalamualaikum w.b.t

Kena share nih...untuk peminat shopping online yang tegar, korang patut usha sini.

Sale dua hari je tak silap. Macam-macam website yang join i.e zalora, lazada, poplook, fashion valet. Pergila la tengok sendiri --> Mycybersale

Saya dah terjebak kejap untuk mengusha-usha tapi masih bertahan daripada membeli. Harap-harap tak sangkut la nak beli apa2. Hahaha


5 comments:

  1. hehe. kena pandai kawal nafsu kalau nampak perkataan sale tu kak :)

    ReplyDelete
  2. skrng mudah.. shopinng je online..
    x pyh sibuk2 g shopping mall.. nk budget pun senang.. kalau g shopping mall duit kena betul2 tebal

    ReplyDelete
  3. smpai harini je..emmm..tapi taktahu nak beli apa lagi..hahahaha

    ReplyDelete
  4. xleh nak bukak kat tenet yg seangkatan dengannye..terjebak terjebak terjebak...sobssss..

    ReplyDelete
  5. sis JM ni pantang nampak perkataan SALE tu..ishh...geram jek

    ReplyDelete