Followers

Foodporn



Assalamualaikum w.b.t.


Apabila tengah lapar, moh ler jamu mata dengan makanan yang telah selamat dimakan waktu dulu-dulu. 



Sendu je kan bila tengok. Tapi teringin punye pasal, habis jugak ku telan.



Terpengaruh dengan blogger terkenal ni mengiklan. Marsbar. Terus prder.

As for me, sangat manis. Bayangkan saya yang sememangnya sweet tooth, suka dessert yang manis-manis tu rasa mars bar ni manis. So, this totally out. Saja nak try je. Mungkin tak beli dah kot. Tapi best beli dengan seller ni, siap provide sudu pink lagi. I like it very much ;)





Teringin lasagna. Sedap jugak. Tapi tak pedas so no kick. Aiiishh..teringin lasagna la pulakk




Ni rentetan gambar di entry semalam. Ni gambar selepas dipecahkan kek tersebut. Pergh..coklat menderu keluar. Sedap sangat2!




Ini kalau tengok lapik dalam talam tu pun korang tahu kan...Mango juice dia sangat sedap. Strawberry juice sangat masam. Huhu




Kek batik ni memang sedap gilakkk! Sedap sangat sangat wehh..

Haihhh..teringin nih...


psss: malas nak buat watermark. harap jangan orang curik sudaa..erkk..ade ke..hehe

6 orang nak bagi idea:

  1. huhuhuh... berjoget lemak kat perut tgk ni...

    ReplyDelete
  2. food craving nih..sib baik sis x minat sgt food yg ada coklat like cake tu

    ReplyDelete
  3. boleh tak awak jangan goda saya..???

    yg benar,
    kelaparan dan perut

    ReplyDelete