Followers

Friday, October 31, 2014

Roti sarang lebah

Assalamualaikum w.b.t.
Kek sarang semut and now roti sarang lebah. Hehehe. Macam macam nama kan.
Ok, ini adalah kegilaan saya minggu lepas. Jumpa satu bakery yang jual sedap dan murah. Hampir setiap hari rasa nak beli je. Tapi of course la no good for health. Sos dia manis lecass. Kena minum air kosong lepas makan.
Minggu ni bz sikit, tak sempat g beli lagi. Mula2 saya beli roti ni kat satu bakery yang well kbown jugak kat Perlis ni. But seroiusly, harga mahal but the taste sangat mendukacitakan. Serik nak makan dah. Tiba2, one fine day, adik saya bawak balik dari tempat tusyem roti yang sedap ni. Katanya kawan jual. Risik risik dengan satu bakery yang selalu jugak saya beli dan roti situ memang sedap2 jugak. So, memang beli kat sini je lah lepas ni. Nak buat sendiri? Hehehehehe....nantila ye.
Okla...mau bersiap ke Langkawi kejap lagi. Hehe





12 comments:

  1. akak tak pernah try lg roti ni..belum jumpa org jual. mls nak order2 ni..

    p/s:gi langkawi tak ajk,

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala...akak kan rajin...buat la..hehe..

      pss...jom..pg lagi...hehe

      Delete
  2. kite penah try nak try wat tp xjadikkkkk...sobsssss,,

    sedapnyeeeeee..

    ReplyDelete
  3. tak pernah lagi rasa roti sarang lebah

    ReplyDelete
  4. berapa hengget ni?
    opismet saye jual RM6 tapi bekas bulat la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. rm 5 awak.paling murah saya jumpa sekarang ni.

      Delete
  5. Ecah pon suke roti sarang lebah ni..kakak ecah buat sendiri..sedappp..

    ReplyDelete
  6. ooo..camni la rupe roti sarang lebah ni..ade kwn dok post kt fb tny mn nk dpt..kite pun xtau..hoho..

    ReplyDelete
  7. hallluuu...nnt drop by blog kite tau..ade sesuatu menanti...;)

    ReplyDelete