Followers

Baru dapat approve...

Assalamualaikum w.b.t.

Salam Jumaat, penghulu segala hari.


Ok. sebenarnya saya baru dapat approve komen korang. Sebelum ni memang buka blog, ada update 1 2 entry tapi tak sempat nak approve sebab kena baca satu-satu komen korang so that bolehla saya membalas kunjungan ke blog korang. ha..baru adil kan... So baru tak sat dapat approve semua komen. Aiseh, lupa nak screen capture. Takpe...takpe..sape2 yang rasa dia ada komen kat sini, ha, kejap lagi sampaila saya ke rumah anda ye...eh blog anda...and...thank you for the wish from the last entry.


ps: my sv belum reply or komen any of my work. risau...nak hujung semester dah ni..sempat ke habis sem ni :'(


4 orang nak bagi idea:

  1. tak apa tak apa, take your time dear...

    ReplyDelete
  2. Berblogwalking ke sini. Tak per kalau lambat approve tapi jangan tak tengok langsung.

    ReplyDelete