Followers

Friday, November 14, 2014

Favourite chocolate at Langkawi

Assalamualaikum w.b.t

Salam jumu'ah my friend.

Hari tu ada saya mention saya pergi Langkawi kan? Haa...kalau tak perasan, pi cek balik entry tu. :p

Pergi kejap je. Weekend. Tu pun tak sempat jalan sangat. Pergi sebab ada meeting. So boleh agakla kan kalau pergi sebab kerja, jalan jalan ni sambil lalu je la. Huhu. Takpe, boleh pergi lagi next time. Dekat je nih. Hehe

So nak share la kat sini, coklat feveret i kalau pergi Langkawi, probability 90% memang akan beli la. Tak cukup 100% sebab dulu pernah pergi tapi tak sempat nak beli. Coklat ni sedap gilak. Tambah2 yang hazelnut, yang bulat2 tu. Tapi ianya akan jadi tak sedap jika anda bukan peminat coklat. Hehehe..

4 comments:

  1. kedua2 coklat ni akak tak pernah try..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kak...eh..sedap gilaaa...hahaha

      Delete
  2. kalo g langkawi mesti beli daim..
    suke daim!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sy tak bape sangat dengan daim.kalo orang beli, makan je.kalau nak beli sendiri..jarang la..

      Delete