Followers

Hectic weekend

Assalamualaikum w.b.t.

Lamanya tak update blog kan. Minggu lepas sehingga semalam merupakan hari dan minggu yang plaing hectic bagi saya. Teringat balik zaman degree dulu masa buat PSM. Memang tak tido malam. Huhu.

Alhamdulillah, kerja dah settle bagi pihak saya. Tunggu komen dari supervisor dan lepas tu barulah sibuk buat correction. Pastu ada lagi few steps before viva, thesis defence. Macam ni lah.... hujung sem baru semua nak kalut. Rasa macam 24 hours tak cukup. Kali ni baru rasa betul2 immersed in work. Sedar tak sedar, tengok jam eh dah pukul 2 pagi, tenhok lagi jam, la..dah pukul 4...dengar ayam berkokok...la dah subuh..Hahaha... *work engagement adalah tajuk research paper (tapi kena buat dissertation). Patutnya research paper just submit paper je la kan. Takyah antar kedai jilid bagai. But then, arahan dah gitu kat universiti saya. Redha dalam terpaksa ja. Tak sabar nak habiskan master ni. Dah bape tahun ni... :(

Betul la orang kata...ini kalau konvo nanti, betul2 kena nikmati hasil titik peluh bersengkang mata tiap malam. Hahaha. Anyway, i need you pray folks. Doakan saya konvo tahun depan dan viva saya dipermudahkan. Amin.

Thanx for reading.

Ps: Ramai orang dok ceghita pasal iphone 6. Best ka???

4 orang nak bagi idea:

  1. nak buat master tp belum dtg semngat gigih tu lagi..hahaha

    p/s: IOI city mal dgn IOI mall tu lain.. IOI city mall kat putrajaya sebelah marriot hotel dan dkt dgn hosp serdang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe kak...kumpul semangat, nanti bila dah berkobar kobar, cepat je siap.hehe.

      ooo..yeke...mmg lain la ni...

      Delete