Followers

Thursday, February 26, 2015

Pembuka bicara

Assalamualaikum w.b.t.

Uwaaaaaa... dah lama gilerr tak buka dan update blog. Ni pun update kat hp je thru apps blogger. Taktaula macam mana rupa blog ku ini. Simpati dengan blog sendiri.

Anyway, setelah lama menyepikan diri dari blog, macam-macam saya berfikir. Hari tu ada buka balik post dulu dan baca komen lepas2. Ada yang best dan ada yang tak best. But dont worry, kebanyakan komen korang memang best dan buat saya senyum sorang2. Thanx korang walaupun kata2 simple untuk bagi semangat, tetap bagi impak untuk saya. Dulu, pernah ada rasa nak tutup blog ni due to certain reason tapi sayang la pulakkan, dah lama kot blog ni. Tak kisah la visitor tak ramai tapi I appreciate each 1 of you yang selalu singgah di sini. So saya nak buat few changes. Harapnya mood rajin tu mai la. Huhu.

Oh...sekarang dah hujung febuari, nak masuk mac dah. Haih...entry birthday tuan blog tak buat pun. Tak boleh jadi, kena buat nih. Next entry la. Kalau semua nak cerita kat entry ni, entry lain nak cerita apa pulakkan. Hehe.

Ok.da~

1 comment:

  1. semoga semakin aktif dalam dunia blog ye selepas nih..lama tul menyepi :-)

    ReplyDelete