Followers

Tuesday, March 3, 2015

Bestnye shopping macam ni

Assalamualaikum w.b.t.

Hasil belian semasa event #moodrepublikpenang hari tu.
Yang banyaknye orang punye, yang tuan blog cuma sehelai shawl sahaja. Baru nak try brand Qaira hijab sebab tengokla, ada orang kirim sampai 7helai. Nak la rasa apa yang bestnye kan. Dan totally memang best. Bole bawa time travel nanti (tak sabarnye nak travel). Hehe




Next aim: instanthijabbyelyashazleen.
Tengok kat ig elyashazleen, cepat sangat sold out instanthijab tu, once they put for online purchase. So nak try la nanti. Oh duit..sila datang. Haha

1 comment: