Followers

Wednesday, March 4, 2015

Sama tapi tak serupa

Assalamualaikum w.b.t.

Design sama, brandnya tertulis sama jugak, warna pun lebih kurang sama tapi harga lain dan mungkin kualiti juga lain. Mula-mula nampak design yang sama harga rm10 tu, bengang jugak sebab macam terkena je beli mahal (Beli yang mahal dulu, lepas tu baru nampak yang harga rm10 ni). Memang membebel jugak la dalam hati dan kat luar (opss). Tapi, bila dah lama-lama guna, baru perasan yang memang ada perbezaan. So, ada la logiknya satu mahal, satu murah.



warna dah jadi lain due resolution of camera or notebook ni. 
ang bawah tu light pink, yang atas tu bright pink.


satu harga rm60 (ke rm50, tak ingat dah, beli masa bulan puasa tahun lepas)
satu lagi harga rm10 (baru beli minggu lepas so ingat lagi :p)

Cer teka, yang mana RM10, yang RM 60... hehe

2 comments:

  1. kalau teka betul..dapat adiah ke?..hahha..

    memang betol pon..
    dulu rajin gak beli baju kurung yang RM39 sepasang yang siap..tapi baru pakai dua tiga kali dah luntur warnenyee...terus serik...

    sory..lari cerita antara baju kurng n cover...
    hihi..

    tapi nak cerita gak perbezaan beli yang murah dan mahal..

    :)

    ReplyDelete
  2. sis JM rasa yg atas tu RM10 dan bwh tu RM60....beza betul harganya eh

    ReplyDelete