Followers

Friday, March 20, 2015

Woman Shaver murah dan best

Assalamualaikum w.b.t.

Tetiba nak buat entry pasal shaver, ape hal kan....

Hehe...Sebenarnya excited nak cerita jumpa shaver harga murah dan ok jugak la.

Masa trip ke Pak Bara Thailand hari tu, kami singgah di Tesco Lotus. Takde ape benda sangat pun, maksud saya barang-barang di sini sama saja di Malaysia. Cuma, teh ais dia sangat sedap. Teh ais hijau, i'm a fan of it now. Serius sedap gilakk!


Enough about that. Masa jalan-jalan dalam tu, jumpa shaver brand BIC ni. Tak pernah pakai brand ni lagi. Tapi tengok macam ok. 
Buat calculation sendiri. 



Info: 57 baht : 5.70 RM 
*lebih kurang la walaupun currency baht lagi tinggi sebenarnya.

Nak senang convert, 100 baht = RM 10. Ha gitu la.


Macam ok je kan harga Rm5.70 sebab before discount is RM18.90 (lebih kurang la)

So, cepat-cepat ambil dan bayar.



******************

Hari tu jalan-jalan di AEON Alor Star, ternampak brand shaver yang sama dan shaver yang sama.

Tengok harga...

BIC Soleil


RM 22.35!

Mahal!


Puas hati dapat beli dengan harga murah. Hehe

*Mood riang gembira time tu.

*Kawan saya kata harga kat AEON Big is mahal! Betul ke?

Lama dah tak beli barang-barang di AEON Big.

pss: tak semua barang di Thailand harga murah so kena tengok betul-betul jugak.

2 comments:

  1. setuju...last trip pegi Thailand masuk tesco lotus..terus melopong mulut..buah buahan, beras, seafood semua murah..gila jadinya...mkn besar kami...beli balik masak di hotel

    ReplyDelete
  2. kannn...
    wah JM lagi sakan memborong tu....
    hehe

    ReplyDelete