Followers

Hati Perempuan


Assalamualaikum w.b.t.

Dah lama tak follow cerita kat tv3 sehinggalah 2 hari lepas, tertengok cerita ni kat TV3. Pelakon tak popular, pelakon baru so takde attractions sangat. Cuma lepas tengok few scenes, macam best je. So semalam tertengok lagi. Note that yang 2 hari lepas saya tengok atas bas dan semalam saya tengok di klinik. So memang tak rasa nak tengok pun but due to situation yang membuatkan saya menonton cerita ini. Eh..why i tell you this? Macam tak penting je kan but since its my blog, layan je la kan :p. *Rasanya malam ni akan buka dan tengok sendiri kot. Haha.





So, bila dah tahu cerita ni based on novel Hati Perempuan karangan oleh Nur Ain Al-Abbas, maka I google-up this novel. Dan jumpa!

Excited!

So saya nak share la kat sini. Kalau sesiapa nak baca kan but i'm sure not all the chapters are there. Sure you have to buy this novel to know what happens in the end. Tapi tak kisah la, baca je apa yang ada dulu kan.

Here is the link : Hati Perempuan

Online novel boleh baca di laman web Penulisan2u.

Enjoy!


2 orang nak bagi idea:

  1. lepas baca novel the nbaru tgk citer mesti feel nya lain kan

    ReplyDelete
  2. hak hak.. dah tersangkut ngan citer tu la eh..
    rumah CT xde tv jadi mmg tak ikut drama2 ni.. tengok citer korea je llalalala..

    ReplyDelete