Followers

Prosedur Web Check-in Air Asia


Assalamualaikum w.b.t.


Terbeli lagi tiket Air Asia. Hehe. Sebabnya harga. Sila tengok gambar di bawah.




Lepas tu excited nak terus buat web check-in. Risau nanti terlupa pulak.




Since dah lama saya tak naik Air Asia, dah terlupa prosedur selepas web check-in.

Yang memusykilkan saya, lepas dah buat web check-in, perlu kah kita pergi ke kaunter untuk validate sekali lagi or itu terus dikira kaunter check-in pulak which gonna cost us few ringgit? Or should proceed terus ke departure gate?

Sis JM, camne? Hehe..tetiba..


4 orang nak bagi idea:

  1. depend pada tempat yang kite nak pegi!

    ReplyDelete
  2. ooookai CT tak pernah buat web check-in.. hahaha.. haaa tolong sapa2 explain..
    skrang ni AA ada buat yang print tagging bag lagi semua tu la.. tah tak faham hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa...tu la...print tagging pulak dah..kena print sndri eh? Memang self service betul kalau guna AA ni. huhu

      Delete