Followers

Thursday, May 28, 2015

Banyaknya..terima kasih!

Assalamualaikum w.b.t.

Halluuu...

Eh.. Salam Khamis untuk semua visitor kesayanganku Ewah.



Mood mengarang dah kelaut. 

Entry Korea Selatan tertunggak sebentar.

Hampir setiap malam ke pagi tah (sebab bila bangun baru teringat)...

Asyik teringat Korea je. Rasa macam masih ada kat sana. Rasa macam masih ada kat certain places. Ada satu hari tu, saya bermimpi dalam masa beberapa bulan lagi ada trip ke Korea. Dalam mimpi tu, saya sangat susah hati berfikir macam mana nak pergi ni. Tiket dah beli, budget takde. Bila dah terjaga...
Fuh!
Leganya...
Mana ada trip ke Korea lagi!


Satu lagi bilamana macam-macam benda yang related dengan Korea buat saya teringin yang amat. Makanan, KVariety, orang...ehh :p.
Gaya macam orang angau. Ye..saya angau dengan Korea Selatan. Sudah! 
Hoi..masalah betul budak ni! Masalah...masalah.


Eh...entry ni sebenarnya untuk korang la! 
Korang yang tengah baca ni!
Untuk rakan blogger, new follower dan new visitor yang selalu dan baru nak melawat ruang kecil tempat saya meluah rasa ini. 
Terima kasih kerana berkunjung ke sini. 


Malam (Eh awal pagi!) ni buka blog, sekali ternampak ni....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




Malas nak letak watermark.  Haipp..jangan curik, tetiba :p


Tak banyak untuk korang tapi banyak untuk saya so saya sangat terharu :').

Tak mampu nak bagi apa-apa jadi saya bagi entry khas ni lah ye ;p.

Ok, nak pergi baca komen dan reply satu-satu.


ps:banyak gilerrr entry yang menanti...

Tunggu tau!

4 comments:

  1. nak tunjuk apa yg banyak...dok pehem

    ReplyDelete
  2. bilangan comment waiting for approval ke

    ReplyDelete
  3. jgn kata Pija...sis JM yg dah berkali2 ke Seoul pun masih belum jemu..ishh...ntah lah kenapa hati ni asyik nk ke Korea je..iskkk

    ReplyDelete
  4. psst : jgn malas up entri Korea...

    ReplyDelete