Followers

Thursday, June 4, 2015

Alhamdulillah. I won!


Assalamualaikum w.b.t.

Kisah ni kena update dulu sebab risau terlupa. :p 
Saya kena buat entry sebagai tanda penghargaan (bukan iklan tau!).
Paling tak terjangka, satu pagi ahad, tiba-tiba dapat notification dari satu instagram acc ni.
Bila buka je notification tu, nampak la ni...






Alhamdulillah!

Ada rezeki kali ni dan memang tak terjangka langsung.


Penyertaan yang sekadar suka-suka disebabkan saya tahu amat jarang lah diriku ini bertuah apatah lagi mendapat hadiah lucky draw. This time, alhamdulillah ada rezeki. Tapi ini bukanlah pertama kali saya join contest repost daripada ig JonesAprilAccessory ni. Tak ingat dah berapa kali. Hehe.


Announcement dibuat pada hari Ahad, owner ig also known as fashion buyer Jia Yuan, terus pos kan hadiah ni pada hari Isnin. Hari Rabu or Khamis last week saya dah dapat. Suka sangat. Dah lama plan nak beli accessory ring. Masa pergi Korea hari tu pun ada terfikir tapi fikir takpela..nanti-nantila. 
Alhamdulillah ada rezeki menang giveaway ni. Tak payah nak beli. :).







See the packaging...
Simple, cantik dan kemas bungkusannya. Saya suka sangat!
Dahla owner ig ni pandai sangat tangkap gambar barang-barang aksesori yang dijual seperti cincin, gelang dan brooch. Psstt..actually dah lama saya usha ig ni dah pernah hampir-hampir nak beli dah. Tapi biasalah, saya ni suka fikir banyak....banyak..banyak..banyak kali. So dah habis fikir-fikir, tak jadi beli :p. Bila tengok ig JonesAprilAccessory, memang rambang mata la dibuatnya.




Dalam kotak ada lagi uncang polka dot comel and its PINK!








Also include with the cute sticky note. 


Thank you JonesAprilAccessory!

2 comments:

  1. ape benda dlm kotak tu? akak ni lagilah xbertuah... nak kena tukar nama tuah baru bertuah agaknya..hahaha

    ReplyDelete