Followers

Current obsession : The Return of Superman

Assalamualaikum w.b.t.



This is my current obsession.


Source: Google


The Return of Superman 



Dulu-dulu tak minat langsung. Malas nak amik port. Pandang pun tidak. Menonton apatah lagi. Hahaha.



Sekarang...hampir setiap malam buka cerita ni je. Eh..bukan hampir tapi memang SETIAP malam. Lepas tu terbayang-bayang muka my fav cheeky boys saya. :p





Source: Google



Antara fav saya, the twin and the triplet. Ji Ohn dan Cho Sarang pun suka jugak. But my most fav are the cheeky Song Minguk and Lee Seojun!

Yes, thats my fav cheeky boys. :p 



Source: Google



Dia punya gelak dan senyum tu..semacam je. 
Naughty boy sangat. 
Naughty masa budak-budak takpe la kan..


Source: Google


Tengok tu..pipi labuh...perut buncit...kiyowo..





Source: Google



The Song's triplet

Source: Google




Noonim Sarang :p
Source: Google


The matured Daehan
Source: Google




The cheeky Minguk

Source: Google


The Gentleman Manse 
Source: Google




The Lee's twins
Source: Google

Seojun yang naughty dan curious. 





Melt *love

Source: Google





Masa kecik-kecik, Seoun pulak comel. 
Tapi pipi tu memang win kat Seojun la. Hehe

Source: Google





The sweet Ohm Ji Ohn

Source: Google




Alalala...comel.

Source: Google





Last two weeks kot, naik kat ig timeline, si Park Chanyeol upload this picture!!!

Ohhh nooo!

Source: ig real_pcy



Ha..lepas je tengok si chanyeol update kat ig beliau gambar di atas, terus google. 
Rupa-rupanya Chanyeol dan Baekhyun jadi guests kat rumah the twin. 
Arrrrghh... menjerit sebab tak sabar nak tengok.
Sebab dua-dua eh...ke-empat comel! (Hmm..chanyeol and baekhyun sekali la :p)


Lepas tu buka youtube, terus search ep 79. Sadly cuma ada yang raw without eng subtitle. Ep 79 belum keluar lagi di KBS channel so thats why takda orang upload lagi yang dah subbed. Setakat hari ni, baru keluar ep 77. Jenuh menunggu 1 more ep sebelum nak tengok chanyeol...aiyoo...awat tah tetiba minat si chanyeol nih...Penangan citer Exo Next Door la ni. Maap ye untuk sape2 yang tak minat citer Korea. Tuan tanah kedaung dah fall in love dengan diorang. Hoho



Oh no..Ottoke...ottoke...watching kdrama/kvariety without subtitle umpama tiada kepuasaan. Umpama tanpa garam dalam makanan...tanpa gula dalam minuman..oh... 
Actually faham la sikit-sikit tapi...tak puas kot. takde feeling!



Even ada subtitle pun still saya ulang cerita, scene apatah lagi, berkali-kali okay!
Yes, berkali, kali asyik ulang satu scene tu. 
Tak puas hati, pause, rewind, then play. But thats for certains scenes la.:p 
Tujuannya adalah untuk menjiwai dan memahami jalan cerita dan situasi dengan lebih baik. Hahaha... 


So, dari last week memang saya dah ada ep 79 which is yang mentah (baca: raw). Gigih google sana sini mencari yang ada subtitle but no..nada...takda ok. 


Disebabkan tak sabar nak tengok chanyeol dan baekhyunie..ehh.. the twins and the triplets coz asyik terbayang senyuman Minguk dan the naughty seojun tu...menonton lah saya ep 79 dengan feeling yang kureng. 



Without eng subtitle ni. Gigih daku.


Hampir setiap hari google, kot-kot ada orang upload subtitle. 
Saya suka cari subtitle kat website ni : Subscene



And lastly, semalam baru jumpa. Oh...puas hati tengok dengan subtitle.



Melt beribu kali *love *love *love


Masa ni Chanyeol suruh Seojun smile, upahnya candy. 
Jangankan I yang fall in love, Chanyeol pun sama ok...tak caya..sila tengok scene ni..apa Chanyeol buat lepas seojun bagi senyuman ni :p.

Aaaa..comeii.comei..



Malam ni pun tengok lagi. Ulang scene the twin and the triplet je. haha.. 
Sorry Sarang and Ji Ohn.



Korang layan tak citer Superman ni?




2 orang nak bagi idea: