Followers

Eid Mubarak 1436H

Assalamualaikum w.b.t.

Huwaaaaaa :,(....
Dah hari raya ke 29 baru dapat update kat sini. Apa sudah jadi pada semangat untuk memblog ni. Aigooo...

Ok..ok..

Ini adalah entry khas semata-mata untuk ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua blogger friend and reader kat sana (ehem..ade lagi ke tak eh. :p).  Mohon tidak terlewat lagi ye.

Wahai reader sekalian,

Taqabballahuminkum minna wa minkum taqabbal ya karim.

Semoga Allah sentiasa melindungi kalian dan saya. In shaa Allah.

Esok dah masuk bulan yang baru. So ni consider bulan Syawal lagi. Kira jadilah ni entry wish raya ye. Hehe.

Raya korang macam mana tahun ni?

4 orang nak bagi idea: