Followers

Tuesday, September 22, 2015

Testing

Assalamualaikum.

Wuarghhh...lama nya tak dapat update blog ni. Since apps blogger asyik crash, naik geram dan menyampah pulak nak buka. Buka kat hp la. Laptop dah jarang buka. Susah hati lak macam mana nak sambung citer korea ni.

Hari ni baru terdetik untuk try install another blogger apps. Harap2 ok la. Interface macam tak se'best' blogger apps tu tapi takpela. Try dulu. Nak update citer macam2 ni (berangan la kan). Kalau asyik crash je, memang un-install la jawabnya.

Ok. Test. Test


No comments:

Post a Comment