Followers

Tuesday, June 13, 2017

Salam Ramadan 1438Hijrah

Assalamualaikum w.b.t.

Wah lamanya tak log in eh..jenguk blog sendiri. Kesian dia diabaikan. Ada tah orang datang melawat blog ni lagi, tuan dia pun tak datang, apatah lagi visitor kan -_-.

Baiklah, since this is my diary yang selalu saya share about what i want to express, saya kena lah bertanggungjkawab mengaktifkan dia semula. Ye dak? Hehehe.

Ok, sekarang dah masuk tahun 2017. Dah masuk bulan Ramadan 1438Hijrah. Dah lepas pertengahan Ramadan pun. Kalau solat terawih, dah kena baca doa qunut dah solat witir tu. Haih..cerita pasal terawih, terawih tahun ni tak seperti tahun lepas. Disebabkan beberapa kekangan, tak dapat buat setiap malam -_-. Memangla ia sunat tapi sayang kan. Korang kalau ada peluang, jangan tinggal-tinggal ye.

Masuk 2017 ni, eh actually bermula dari hujung 2016, bermacam perkara telah berlaku. Saya dah share sikit-sikit dalam entry sebelum ni, bagi yang dah baca, tahulah kan.

Saya perlu stop entry ni dahulu, almaklum update entry masa bekerja, Hehe.

Sebelum itu, saya nak ambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua umat Islam yang sedang membaca blog saya ini. Semoga Ramadhan 1438H ini memberi lebih makna kepada anda, alhamdulillah ia amat bermakna kepada saya kerana ini adalah Ramadan pertama saya sebagai seorang isteri ^_^.






No comments:

Post a Comment