Followers

car wash~

Salam semua....ni nak citer...hari tu..masa saya g amik kuih raya kat changlun...dengan kelik saya la...cik izma...tetiba terasa nak mencantikkan 'baby' saya....dah kotor sangat tu....lpas dh hbs amik kuih raya...then headed to tempat membasuh kereta....perghh...lama betul menunggu...queue agak panjang...xdela panjang mna....tp nk membasuh kete tu..bknnye sekejap kan...amik msa lma jgk...sampai saya terfikir..mcm malas je nk tunggu..dahla time tu dah pkl 530PM....nk antar si izma lg....then nak balik umah...cnfirm 6lbh br smpai umah...tp bila fikir2 balik...alang2 dah tunggu kan...tunggu je la....so sementara menunggu tu...hehe...ber'camwhoring' la skjp...meh2 saya share skit2....




ok x muka saya pkai tudug ni??ada org kata nmpk lain sgt...hmpr2 diorg x knal sy...xtaula makin cntik or tak..oopss...;p








ni kalau dia tahu..mst mengamuk...jgn mrh ye cik izma..i dh hitamkn skt bghn muka tu..so dat muka u x nmpk bsr ;p




ok..itu gambar kami....gambar kereta yang tengah dibasuh pulak...hehe...









ni saya yang suruh dia lap bagi betul2....haha..alang2 dah bayar kan..suruh je dia bt kje...;)



ok..takat itu saja utk kali ini...bertemu lagi di lain entry...hehe..:)





2 orang nak bagi idea:

  1. first time comment di blog kamu...:) ok jek tudung gaya baru..comel..hehe

    ReplyDelete
  2. tQ sudi drop ur comment here ;)

    and for dat compliment..hihi...kamu buatkan saya senyum2 sorg2..ahakz *shy*shy

    ReplyDelete