Followers

Kurus: Bagi saya tips skit!

Perbualan di antara dua sahabat.


A: Ai awak...bt pa tu?macam mana workout?

B: Aii...tgk bola.sempat jog kjp je.bz la hari ni.keje banyak.


scary+excited when needed to weigh-in

 


A: Oh...ok la tu.ni nak tanya, awak skipping berapa kali ek..

B:Hihi..tak sebanyak awk..cume saya buat dalam interval yang laju. Hehe..Lagi cepat bakar lemak. Awak dah google Zuzana Light (conversation tentang ini berlaku sehari sebelum itu)

,





A: Da..tapi tenet slow sangat.Tak boleh tengok video dia.Badan dia mantap kan..eh..bagitaula saya..baper awak buat skipping tu...hehe...ha, buat sit-up skali x?

B: Saya buat 35 sec skipping. 10 sec rest. Sit up sy buat :-). buat 3 set. Satu set ada 12 kali.


A: Ooo...so esok jog tak?

B: A'a :-). Awak watpe esok?


A: Plan benda yang sama juga ;). harap-harap jadila.huhu

B : Fokus wak :-) chayuk2!!





Ok..right now penuh semangat. Fokus untuk mendapatkan badan yang sihat dan kurus (erk...nak mantap macam Zuzana Light boleh ;p)



zuzanalight.com

ni gambar dia yang sopan sikit.cantik betul perut dia..6 pack...huhu..















2 orang nak bagi idea: