Followers

Pro and Cons :: Chocolate

Sukeeee coklat.......tapi coklat tak bagus untuk kesihatan (semua orang tau..hehe)...sebab boleh merosakkan gigi dan meningkatkan risiko diabetes...






But in other way...coklat juga bagus...sebab ia dapat mengurangkan mood yang negatif seperti sedih dan bagi orang perempuan, ketika period, awal-awal period tu ada jugak yang sakit2 kan...period pain so coklat ni bagus untuk kurangkan sakit tu. Ini berdasarkan apa yang saya baca dan maklumat daripada rakan-rakan.oh...coklat juga pemberi tenaga...


Cuma...jangan makan terlampau banyak...no...no..no good meh...(^_^)












ps: coklat dari Luvly Choc













2 orang nak bagi idea:

  1. waahh.. lepas baca macam nak makan coklat pula.. huhu..

    coklat juga boleh membantu mengurangkan stress.. ;)

    ReplyDelete