Followers

Tudung oh tudung

Assalamualaikum.


Cerita lama tapi saja je saya nak letak kat sini. Kenangan la kononnya. Bulan lepas, saya temankan seorang kawan pergi check kereta dia. Sebab baru lepas exciden. Jadi lepas dah settle hal kereta tu, kami pun berjalan- jalan la. Lepas tu saya teringat, eh, Ariani dah bukak cawangan di Alor Star. Apa lagi, terus zasss ke sana. Masuk je dalam kedai, takde pun yang menarik minat. Biasalah, saya memang macam tu. Memang susah nak minat something at the first sight. Bila dah tengok dua tiga kali, ha...baru la start berkenan dengan satu tudung ni...and of course...pink kaler ma...hehe...waktu tu tengah sale raya cina so macam berbaloi jugak la...saya beli 4 helai...one for me..one for my mum and the others two for my grandmas...nak tengok tak warna yang saya pilih?










ni lagi clear...pink*yellow*dark purple*baby blue



sekian, TQ for reading (^_^)

2 orang nak bagi idea: