Followers

Kenapa tak boleh ....tension haku...

Assalamualaikum.



Hello gorjes people....how are you? I've noticed that my blog have been in silent mode lately. I told you why i last entry right...but right now, i'm back with more stories and hot stuff to be shared. But...but....but....ini yang tak best sebenarnya....Setakat bercerita sahaja, amatlah tidak best tanpa melihat gambar....betul tak? ya i know...i'm right....(perasan*dush)...hehe...takdela, kalau saya pun, if saya baca blog orang, mestila excited nak tengok gambar rather than baca story yang panjang berjela....ok..here's the problem....i dont know how to resolve it....bila saya nak upload gambar, adela proses tu...kiranya proses tu berjalan then image pun muncul kat "Add image" tu. Dah berjaya browse and upload, bila saya tekan "select"....image tak appear pun dalam entry ni....saya tak tau kenapa, banyak kali jugak saya buat....


Saya buat another entry, upload la gambar lain pulak....still tak appear image yang dah di upload, then saya save draft dulu. Pastu saya bukak balik...nak add balik...same cases....tak bestnye....kenape eh....tak bestnye...okla...nak berusaha lagi...














1 orang nak bagi idea:

  1. sabar....akakpun tengah bengang nie sebab photobucket tak bleh guna....huhuhu

    ReplyDelete