Followers

Tuesday, July 26, 2011

Hatiku telah dirobek dan dicarik!

Assalamualaikum w.b.t.



Hari ni hari yang agak tak best sedikit. Tak tahu kenapa, tapi perasaan saya tak tenteram je. Wallahualam. Harap-harap takde yang buruk berlaku. Tengah buat kerja pun saya masih terfikir tentang perkara yang bukan-bukan. Kelakar je rasa..benda yang saya fikir tu, kelakar..memang tak logik untuk saya fikir dengan serius sangat..


Ok, saya tak tahu macam mana nak mula menulis. Tapi saya nak share jugak kat sini. Kisah permata hati saya yang telah dicederakan. Sakit hati saya bila saya tengok dengan mata saya sendiri. Perghh, memang mendidih la darah saya time tu. Masalahnya saya tak nampak siapa yang buat, yang saya nampak kesannya. Ouch, memang macam dirobek-robek hati saya ni. Sedih...sedih...:'(



Permata hati saya yang telah dicederakan oleh orang yang tak berperikemanusiaan itu adalah....uhuk..uhuk..uhuk...--->




<3 <3 <3





My baby...<3



Inilah permata hati saya yang telah disagat dari tepi..memang nampak line kat pintu tu...dari pintu belakang ke pintu depan....sakit nyer hati...harap-harap dapatla dihilangkan lepas polish nanti...huhu.....




Thank you for reading this entry (^_^)









1 comment: