Followers

Mana satu eh?



Assalamualaikum w.b.t.


Aduh, mood nak bershopping online dah datang. Serius dah tak tau nak buat pilihan, mana satu ni..Korang boleh tolong tak? Agak-agak mana satu yang cantik antara dua ni? Hehehe...



Ni disebabkan gatal-gatal bukak web ni la. Pergh, memang tergoda saya..adala dalam 3 4 helai...adakah ini baju raya saya? Eh...mana boleh...baju raya adalah baju kurung, takkan nak pakai blouse kan...


Eh, nak tengok tak baju yang saya bekenan and tak tau nak buat pilihan tu?






yang ni warnanya soft je..lembut tapi warna bunga-bunga kecik tu tak naik sangat dengan baju





Yang ni warna bunga kecik-kecik tu memang naik sebab baju dah warna terang, kontra.



Ish, tak taula nak yang mana satu...any idea?


4 orang nak bagi idea:

  1. dua2x cantik...yg biru tu bunga lagi timbul dan besar..amik boru laa..hehe..

    p/s: xper next year leh join Exchange Kad Raya ya..:0)) http://ellismelia.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. salam..
    hurm..2,2 lawa.tapi if pc, i choose yang kedua..hehe;)

    ReplyDelete
  3. Deqlis: Bukan biru la syg tp ungu gelap...tula...insyaAllah, next year kita tukar2 kad :)


    Pengemis cinta: ye ke? saya pun...hehe

    ReplyDelete