Followers

Your blog has been removed





Tadi, saya dengan rasa yang teruja, mahula blogwalking dan edit bloglist. Tetapi, dalam tengah edit bloglist, edit komen, tiba tiba, jadi macam ni...





Mula-mula, bertenang. 

Kemudian, refresh page. Masih begini.

Refresh lagi....Masih sama.

Refresh banyak banyak kali lagi...ok..masih sama seperti yang tadi.

Dalam hati, sudah T___T (dalam hati la) ..sudah rasa mahu menangis

Ok, klik Help (kot). Nak tau kenapa jadi macam ni..

Kena bagi telefon no pulak...Lepas tu, satu kod akan diberi untuk verify acount blog.


Dah habis isi form, tup tap tup tap, tunggu SMS. Dah dapat, terus laju laju isi kod tu....






Sekali....






Mencikla...Error pulak..

****************************************************

Tapi tunggu la dalam setengah jam lepas tu...taip semula url blog kesayangan ni, dah ok balik. Dan terhasillah entry omelan saya ini. 

Alhamdulillah. 
Blog masih seperti biasa (^_^)




3 orang nak bagi idea:

  1. tq..sy dah msukkan blog ni dlm senarai bloglist april.. :)

    ReplyDelete
  2. saya pon penah kena beberapa bulan lepas.siap hantar email terus kat google.cuak gile.after 30 minutes ok balik.lega..

    ReplyDelete