Followers

Wednesday, April 30, 2014

Best ke Monopod ni?

Assalamualaikum w.b.t.




macam cantik je..macam cun je kaler ni...ehheh..



Sekarang ni, dah jadi fenomena orang pakai monopod kan?






alahai comelnya adik nak berselfie jugak..


Selalunya dikaitkan dengan kegilaan bergambar la..selfie la...tah apa lagi term yang ada.

Saya suka bergambar tapi takde la asyik ber-selfie setiap masa.

Kejap-kejap snap pic sendiri. Kejap2 snap pic sendiri. Not me la..ehhh... =p

Kegilaan bergambar saya akan wujud apabila pergi ke satu tempat yang sangat cantik dan memorable, ala macam saat penting tu mesti di'capture', lepas tu bila dah balik rumah, tengokla balik gambar tu, ha..bolehla senyum sorang-sorang ke kan. Haha...lawak je.

Ok..berbalik kepada persoalan untuk entry ini, saya nak tanya la, best ke guna monopod ni ye?

Segan jugak sebenarnya bila kita nak bergambar, nak mintak tolong orang sekeliling ambilkan. Tapi, saya pun bukannya selalu nak bergambar sangat. Cuma, in sha Allah, bulan 6 nanti nak pergi suatu tempat yang saya rasa perlu untuk saya ambil gambar lebih sikit. Memorable moment la. Itu yang masih berfikir-fikir, perlukah...ok..macam perlu.

Tapi harga yang biasa orang jual berapa eh???

Anyone...ada sesiapa tahu tak?

Terima kasih dan selamat bercuti esok. Wiiii..esok cuti. Suka giler.

ps: all pictures are credited to Google

3 comments:

  1. dah senang,tayah nak sesuruh orang ambikkan gambar,hahahaha...

    ReplyDelete
  2. Hehehe trend betul skang ni batang selfie tu ek ekekek

    ReplyDelete
  3. Mek Onie: kan...hehe

    Zila Zainal: itula..dah lama trend ni.kite je baru nk update.haha

    ReplyDelete